Morning after: In kleur aan de likeur

door | 27 nov, 2015 | Uitgekaterd | 0 Reacties

Tjongejongejonge, het was me het nachtje weer wel. De avond die begon met de ALV, waar de spanningen een aantal keren gevaarlijk hoog opliepen, eindigde met het zoveelste heerlijke Waltertjefeest.

De nieuwste leden van het bestuur zijn gekozen en de gelukkige debutanten zijn Liz, Romy, Joline en Marloes. Ook onze eigen Joost mag zich weer voegen bij de Walters, maar deze keer draagt meneer Karreman de titel ‘voorzitter’. De ALV van deze avond liet maar weer zien dat Waltertje beschikt over een machtig aantal temperamentvolle leden die niet bang zijn om hun opvattingen, standpunten en inzichten keihard te laten horen. Dit is enigszins zacht uitgedrukt. Hier wil ik graag bij laten.

Het feest dat de titel ‘In Kleur Aan De Likeur’ droeg, leek even een droevige opkomst te kennen, maar rond middernacht stond de Joy stampvol met de meest kleurrijke types. Van mensen die zichzelf hadden gedecoreerd met sierlijke groene krullen op hun wangen tot enkele individuen die hun gezicht volledig in de blauwe kleur hadden laten schilderen, make-up á la Smurf noemt men dit ook wel.

Er werd volop getwerkt, gedjenst en gedronken en iedereen leek het naar zijn zin te hebben. Toen het feest op het toppunt leek te zijn en het niet beter leek te kunnen worden dan dat het al was, kwam de goedheiligman bruut binnenvallen terwijl de pieten meerdere blauwe plekken, oogletsels en hoofdfracturen aanbrachten bij de feestgangers te gevolge van het gooien, werpen, slingeren en smijten van hun gevreesde pepernoten. Gelukkig was deze pepernotenaanslag niet het enige dat de grote kindervriend meebracht, er was namelijk nog een verassing die die avond de alcoholische dorst zou hebben gelest van velen.

De fuif ging nog door tot diep in de nacht net als het gefix, de dansjes en de drankjes. Dat laatste werd voor sommigen de reden dat zij, was het niet diezelfde avond, dan wel de volgende dag, niet meer de meest frisse indruk achterlieten bij zowel hun omgeving als het toilet dat op dat moment het dichtstbijzijnde was. Drinken is leuk, maar lieve kinderen, onthoud de wijze woorden die de heer P.P. zo filosofisch uitsprak onder het genot van een broodje shoarma rond de klok van vier uur ‘s nachts “Alcohol maakt meer lief dan je kapot is.”.

De foto’s komen online, sommige herinneringen zitten nog fris in het geheugen en met deze mooie avond in ons achterhoofd gaan we al heel snel weer het feest van 10 december en het kerstdiner van 16 december tegemoet, wat ook weer ouderwets gezellig belooft te worden!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *