Uitgekaterd: Holy Folie

door | 12 dec, 2015 | Ongecategoriseerd | 0 Reacties

IMG_1666

Zoals je ziet, een nieuwe titel van de rubriek ‘The Morning After’ en weer een te gek Waltertjefeest rijker. Tijd voor een update.

 Afgelopen donderdagavond stond de Joy helemaal in het teken van, jawel, aluminiumfolie! Iedereen hulde zich in de zilverkleurige sferen om vervolgens de dansvloer te voorzien van de meest uiteenlopende modecreaties. Frappante hoofddeksels, opzichtige sieraden en interessante andere lichaamsbedekkingen passeerden de revue gedurende de hele avond.

Maar voor we jullie alle sappige details van deze schitterende nacht voorschotelen, eerst even een huishoudelijke mededeling.
Deze rubriek (die voorheen de titel ‘The Morning After’ droeg) heet vanaf nu ‘Uitgekaterd’. Dit is in verband met het feit dat de auteur van deze smakelijke stukken net als iedere andere feestganger het ook verdient om eerst even bij te komen van de wilde nacht, in plaats van ’s ochtends wakker te worden, meteen een stuk te tikken en die vervolgens het internet op te moeten slingeren.

Dus. Bij deze. Uitgekaterd.

Aan het begin van de avond leek het er even op dat dit wel een erg rustig feestje zou gaan worden en dat iedereen de volgende dag veel te makkelijk en zonder kater uit zijn bed zou kunnen komen om zichzelf naar school te loodsen. Gelukkig kennen wij onze mensen inmiddels goed genoeg om te weten dat geen enkel feestje ongevierd blijft en dit vertrouwen was terecht, want tegen een uur of één stroomde het Vliegende Paard vol.

Niet alleen de trouwe leden van Waltertje, maar ook tientallen andere studenten kwamen een feestje vieren. En of ze nou wisten van het thema, er niets van snapten of het belachelijk vonden, iedereen deed mee en paste zich aan aan de dresscode. Lid of geen lid van Waltertje, iedere feestganger versierde zichzelf, dan wel een ander met het aluminiumfolie wat in overvloed aanwezig was.

Zoals op ieder partijtje hadden een aantal mensen iets te diep in het glaasje gekeken waardoor één en hetzelfde gesprek drie keer opnieuw gevoerd werd, er een aantal erg nare foto’s zijn gemaakt, en er werd gedanst alsof er niemand toekeek. Dat geeft verder niks, jullie hadden vast een topavond.

De leukste foto’s van die avond zijn binnen nu en een dag te vinden op Facebook en we hopen jullie allemaal te zien bij het kerstdiner op 16 december in het Vliegende Paard. Als je je hiervoor nog niet had opgegeven, dan zou ik dat ook niet meer proberen.

Het zit helemaal stampvol.

Ben je er 16 December niet bij? Alvast een fijne kerst gewenst.
Zien we je de 16e wel? Dan zien we je wel.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *