CODE ROOD!

door | 3 dec, 2018 | Code Rood, Ongecategoriseerd, Spotlight | 0 Reacties

door: Britte Top

Hey hallo!

Eerstejaars, eerste bestuursjaar en hierbij mijn eerste code rood. Hier

spreekt de penningmeester, Britte Top. De meesten zullen al op de hoogte zijn, maar ik ga binnen bestuur Scholten dus over de centen. Tijdens de laatste ALV, waar ik drie liter gezweet heb van de zenuwen, ben ik vanaf nu de nieuwe penningmeester. Have veel fun met het lezen over hoe ik dit hele paadje so far heb bewandeld.

Stap één was de introductieweek. Na vier dagen feesten, fietsen en on

geveer 48 keer ‘Hallo ik ben Ko’ gedanst te hebben had ik al een hart voor Waltertje. Heerlijk cliché, wel de waarheid. Nee maar even serieus, introductie was geweldig.

Toen de week erna school begon, hoorde ik steeds meer mensen over de bestuursselecties. Wel een tijdje getwijfeld hoor, want wat als het te veel wordt? En wat als ik er niet goed in ben? Deze vragen wogen uiteindelijk niet op tegen mijn wil het toch te proberen. Ook tijdens de auditie heb ik peentjes gezweet, ik ga er niet over liegen. Mijn knieën knikken nog steeds als ik er aan denk. Desondanks heb ik toch een goed praatje gehouden, want ik ben het wel geworden! Maar toch, wederom sloegen de zenuwen voor de eerste vergadering genadeloos toe. Achteraf nergens,

maar dan ook echt nergens, voor nodig geweest. Het bestuur verwelkomt je met open armen en meteen kreeg ik het gevoel dat ik de juiste keuze had gemaakt om me bij zo’n fijne groep te voegen.

Op dit moment zijn we druk met het wennen aan de nieuwe functies, want ook binnen het bestuur is er geschoven. Alles is nieuw maar dat komt allemaal wel goed. Ik heb er persoonlijk in ieder geval vertrouwen in. Oh ja, er zit een nieuwe oplage lustrumtruien aan te komen, maar dit is echt je laatste kans hoor, dus wel ff bestel

len. Krijg je ook nog een fijn factuurtje van mij bij.

Daarnaast zijn we ook nog druk met andere dingen hoor. Elke vergadering is een bron aan nieuwe ideeën, informatie en opdrachten. Maar shit, wat ben ik blij met ons bestuur. Ook al lopen we ook nog tegen dingen aan. Zo stonden we een tijdje geleden om 19:00 uur klaar met geweldige cadeaus voor een cobo (constitutieborrel van een andere vereniging om ze te feliciteren met hun nieuwe bestuur) die er eigenlijk niet was. Wat? Yes, beginnersfoutjes horen erbij.

Dit jaar komen er nog veel meer dingen aan. Zoals ons jaarlijkse gala, waar ik mega veel zin in heb. Maar dat zullen jullie zeker lezen in de toekomstige Code Rood varianten. De motivatie zit in ieder geval torenhoog en daar gaat het om. Verder streven we uiteindelijk naar financiële onafhankelijkheid, waar ik als penningmees

ter 2018/2019 zeker een goede bijdrage aan wil leveren. Daarnaast gaan we natuurlijk helemaal uit ons dak op het volgende feestje, tot op het laatste nummertje in het Vliegende Paard.
See u op het volgende feestje!

Adioz,Britte

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *