CODE ROOD

door | 7 jan, 2019 | Code Rood, Spotlight | 0 Reacties

Door: Elske Muis

Hey hallo,

Elske hier, AKA jullie secretaris.

Allereerst: gelukkig nieuwjaar!!! Al bijgekomen van de biertjes, al die kussen en de hele nacht doorhalen en dansjes maken? Als je net als ik moest werken op oudejaarsdag en je 24 uur lang wakker bent geweest: I feel you.

(Ik ben ook nog eens secretaresse bij een supermarktketen, dus het enige wat ik die dag heb gehoord aan de telefoon was ‘Hebben jullie nog oliebollen?’)

Terwijl jullie liters water naar binnen aan het tanken zijn en de paracetamol nog in de hand hebben, zitten wij weer fris en fruitig te vergaderen over het aankomende jaar. Geen vakantie voor ons dus, Waltertje never stops! En wat komen er gave dingen aan.

Langzaam maar zeker valt ons team op z’n plek en zijn de eerste plannen al opgepakt. Wat voorbijkwam in de agenda? Ik, secretaris, kan je er natuurlijk van alles over vertellen.

Hang vooral niet je mooie jurk en nette pak weg in de kast, want de eerste voorbereidingen voor het Gala der Journalistiek zijn al getroffen. Of nou ja, een heel mooi teampje binnen ons bestuur is er mee bezig. En het onderwerp ‘liftwedstrijd’ is ook op tafel gegooid. Spannend hè? Maar natuurlijk zijn er ook leuke, lekkere, gekke, nieuwe ideeën voor, van en door de leden waar ik nu al zin in heb! Stay tuned!

Waar ik zelf nu vooral mee bezig ben? Het organiseren van onze constitutieborrel. Ons nieuwe bestuur moet natuurlijk ook goed ingeluid worden! Ik maak de uitnodigingen, bestel de drank en bereid mezelf mentaal voor, want een ‘cobo’ is niet niks. Maar met Demi (ex-praeses) als onze gastenboekbewaarder en Boy (ster van de show in kerstdinerpromo) als onze pedel kan er niks misgaan, toch? Misschien moet ik ook niet de enige zijn die zich mentaal voorbereidt, aangezien er op een constitutieborrel spellen worden gedaan als ‘hoeveel houd je van je voorzitter?’ dus eh, Romée, succes. Heb jij ook zin om te zien hoe dat eraan toegaat (of gewoon samen met ons een drankje te drinken)? Kom dan langs op 31 januari rond 23.00 uur in het Paard! Feessie!

Maar voor nu nog bijkomen, je goede voornemens even volhouden en voor sommigen onder ons aan de studie. En dan laten wij binnenkort meer weten over die sicke plannen.

Later! XX

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *