CODE ROOD

door | 1 jul, 2019 | Ongecategoriseerd | 0 Reacties

Het schooljaar is nu officieel voorbij en als het goed is zit je nu ergens op een terrasje met een biertje in je hand. Geniet ervan. Je hebt het verdiend. In mijn rol als internus heb ik natuurlijk nauw contact met de commissies en laat mij even zeggen hoe trots ik ben. Vandaar deze ‘hommage’ aan de drie commissies.

De activiteitencommissie:

Laat mij beginnen met de partyplanners van Waltertje. Deze helden zorgen ervoor dat je (bijna) iedere maand even al je stress en zorgen aan de kant kan schuiven en alles eruit kan dansen. Triozoenen, shirt uit en zwaaien of gewoon helemaal naakt op de bar staan. Niks was te gek afgelopen jaar. Voordat jij zonder zorgen het paard of het beugeltje in kan lopen, gaat er natuurlijk veel werk aan vooraf. Zo is een datum prikken waarop er geen tentamens, deadlines of andere belangrijke gebeurtenissen zijn nog moeilijker dan je denkt. Daarnaast moet er nagedacht worden over de naam van het feest, een thema, de muziek, de versiering en natuurlijk de kortingen speciaal voor jullie. Er wordt met alles rekening gehouden om deze avond zo perfect mogelijk te maken. Ik wil de toppers van de actiecom heel erg bedanken voor hun inzet dit jaar. Jullie zorgen ervoor dat iedereen kan zijn wie die wil zijn bij een Waltertjefeest en daarvoor wil ik jullie heel erg bedanken. Ik weet al wat er in de planning staat voor volgend jaar en daarover kan ik alleen maar zeggen: ga zo door!

De communicatiecommissie:

Alles moet natuurlijk ook worden vastgelegd tijdens de feesten. Denk aan Zwalktalk, foto’s of überhaupt een promo. Als je maar niet denkt dat zij dit als enige doen, want daarnaast knallen jullie elke maand met columns, video’s en de leukste Waltertje rubrieken. Iedereen in deze commissie heeft creativiteit door hun aderen vloeien, wat er vervolgens weer uit komt in die soms wat chaotische vergaderingen. Hoe jullie brainstormen over elk item om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken is geweldig om te zien en ik ben na de meeste vergaderingen dan ook met een glimlach op mijn gezicht weggegaan. Jullie zijn druk geweest met grote projecten zoals Waltertje Boulevard en het Sinterkerstjournaal, maar hebben ook de kleine items goed weten te presenteren. Wat je soms niet bedenkt is dat ook de posters gemaakt worden door de communicatiecommissie, afgelopen jaar eigenlijk door één man: Marijn. Hierbij een persoonlijke shout out naar jou voor alle tijd die je in de posters hebt gestoken. We waarderen het! Ik ben trots op het werk wat jullie dit jaar hebben geleverd en kan niet wachten op wat jullie volgend jaar weer bedenken. Jullie zijn het eerste wat mensen zien wanneer ze in aanraking komen met Waltertje en hebben een uitstraling waar ik u tegen zeg.

P.S. Ik wil nog steeds een keer student van de maand zijn!

Uitgelicht:

Laat mij eerst beginnen met jullie te feliciteren. Het seizoen van afgelopen jaar is voorbij en wát een gasten hebben jullie weten binnen te halen. Jullie hebben het gedaan! De tweedejaars zijn ondertussen klaar met hun functies en de eerstejaars hebben het stokje overgenomen. Ik heb alle vertrouwen in het nieuwe team en weet dat jullie volgend jaar nieuwe, enthousiaste eerstejaars weten binnen te slepen om jullie team compleet te maken. Het mooie aan Uitgelicht vind ik dat jullie allemaal samen werken. Het maakt niet uit of je nu een rol voor de camera hebt of een van de velen erachter. Jullie stralen een level van professionaliteit uit waar je u tegen zegt. Er is een reden dat Dennis Schouten ons verkoos boven Utrecht! Daar mogen we best trots op zijn. De voorbereiding die jullie treffen zijn ook niet normaal. Van camera’s, licht, geluid naar presentatiekaartjes, decor en locatie. Alles moet geregeld worden. Ik heb veel respect voor het werk wat jullie leveren en kijk nu al uit naar de volgende uitzending in het nieuwe seizoen. Jullie zijn het bewijs dat studieverenigingen niet alleen bier drinken en dansen, maar ook de diepgang kunnen zoeken. Jullie geven studenten die diepgang en zorgen voor een leerschool op hoog niveau. Aan iedereen die heeft meegewerkt aan het afgelopen seizoen: bedankt!

Aan Lenna, Eline, Jaike, Eva, Wouter, Martijn en alle leden van commissies.

Ik ben trots op jullie.

Veel liefs van jullie internus,

Frank

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *