CODE ROOD

door | 29 jul, 2019 | Code Rood | 0 Reacties

Door: Laura Luitjes

Beste zwetende lezer,

Ook zo aan het snakken naar frisse lucht? Een goed glas ijskoud water? Airco? Of maar iets van verkoeling? Same. Dat kan ik helaas niet voor je fixen, maar misschien kan ik wel wat afleiding regelen. Ik ga afgelopen schooljaar namelijk effe recappen, #throwback.

Het begon natuurlijk allemaal bij de introductie. Voor eerstejaars vaak wel een spannend moment waar veel nieuwe vrienden worden gemaakt. Voor de crew en het bestuur een moment van hard werken, hypen en plezier maken. En dit keer was het anders dan anders, we hadden niet onze eigen ouwe gouwe introductie, maar we gingen mee met de Bruisweken. Het was een top introductie zoals alleen wij die kunnen neerzetten, maar het was niet zoals onze eigen Waltertje introductie altijd was. Om onze eigen introductie terug te krijgen, heeft het bestuur gestreden, veel gepraat en kostte het ons bloed, zweet en tranen. Maar nog paar weken en we staan weer op ons eigen Waltertje introductie te hypen en daar ben ik best wel freaking trots op. Thanks aan alle leden die onze urenlange ALV’s hebben aangehoord en ons hierin hebben gesteund.

Maar genoeg over die intro, want dit jaar waren er nog zoveel meer knettergekke feesten. Een afterintro, lustrumfeest, kerstdiner, Waltertje in concert, Shot-je-kapot, Gala der Journalistiek en losjes in bosjes. Om zomaar even wat te noemen. Bij deze geniale feesten wil ik even een moment stil staan door een korte fotoreportage:

Dat zegt genoeg, of niet?

Hoe iedereen in hun blote bast stond te zwaaien met hun shirt in de lucht als het nummer ‘Shirt uit en zwaaien’ weer door de speakers dreunde. Hoe er werd gedanst op de bar. Hoe de ene na het andere tequila shotje achterover gegooid werd. Al het gebrabbel door de rode microfoon bij Zwalktalk. Wanneer er teveel flatliners worden gedronken en er over Diego zijn arm wordt gekotst #jesuisdiego. Wanneer er onder de trap in het Paard wordt gekotst en op nog zoveel plekken meer. En natuurlijk hoe de avond vaak eindigde in Hawaï met vlogger Diego die alles vastlegde.

Maar naast al het gefeest, niet te vergeten: alle gasten die van links en rechts een uur op de blauwe stoel zaten bij Uitgelicht. Van Frénk van der Linden tot Dennis Schouten. Elke keer zette de crew van Uitgelicht een top uitzending neer.

En om de cirkel weer rond te maken zijn we natuurlijk al bezig met de voorbereidingen van onze eigen Waltertje introductie. In de zes weken dat ik in de Filipijnen zat, heeft de rest van mijn bestuur al volop een voorbereidingsweek gedraaid. De grote voorbereidingen zijn al getroffen en de week voor de introductie fixen wij de laatste dingetjes. En dan is het zover. De Waltertje introductie 2019. Ik heb er kapot veel zin in. We gaan met zijn allen de allerbestetofstekneitergekste intro ooit neerzetten. Het wordt voor mij ook meteen een emotioneel afscheid, want ik vertrek diezelfde donderdagavond nog naar Växjö, Zweden, voor een halfjaar hard studeren (lees: feesten). Al deze memorabele momenten, geniale feestjes en lieve mensen moet ik dan missen.

Hopelijk overleeft iedereen deze ontiegelijke hitte en zie ik je tijdens de intro als crew, als kid of als lid op de woensdagavond. En zoals we altijd zeggen: joe joe!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *