CODE ROOD

door | 3 okt, 2019 | Code Rood | 0 Reacties

Introductie

Ik denk terug aan de dag dat ik m’n bagage mocht droppen. Ik was veel te vroeg en had geen idee waar ik naartoe moest. Ik woonde net een dag in Zwolle en had de avond ervoor mijn tas ingepakt. In de rij raakte ik al in gesprek met een andere nerveuze student. Bij het inschrijven kreeg ik een XXL-shirt, en heel eerlijk gezegd was een S ook prima geweest hoor.. Toen we op het grasveld gingen zitten met onze Willie, voelde ik me direct thuis. Dat gevoel heb ik de hele intro gehouden. Dit jaar zag ik dit fenomeen voor het tweede jaar op rij via mijn positie in het bestuur. Een fenomeen is het wel te noemen. Waltertje is open en accepteert alles en iedereen en vooral tijdens een intro is dit goed terug te zien. Iets waar we met de hele vereniging ontzettend trots op mogen zijn.

Als bestuur krijg je helaas weinig mee van de Kids tijdens de intro. Het is hectisch en druk en er moet enorm veel geregeld worden. Hier komt meer bij kijken dan je voor mogelijk houdt. Van een tulpstekkertje voor de muziek tot liters afwasmiddel voor de vaat. De organisatie van de intro begint maanden van te voren en er worden elk jaar weer fouten gemaakt. Wij zijn ook mensen. Het doel van dit alles? Zorgen dat de Kids het meest legendarische begin van hun opleiding hebben.

Dit jaar mocht ik ervoor zorgen dat de crew niet in zou storten: coördinatie crew dus. Als er iets was met je Willie, het mediateam, Free Willies of bestuur was ik het eerste aanspreekpunt. De crew van dit jaar kon met alle problemen bij mij terecht. Of dit nou kleine of grote dingen waren: luisteren en snel beslissingen maken kwamen hierbij kijken.

Na de eerste dag had ik samen met Frank nachtdienst. Ik kan je vertellen, dat is pittig. Zorgen dat onze ogen niet dicht zouden vallen was moeilijker dan gedacht. Heel veel rondjes lopen en spelletjes spelen verder wordt het dan eindelijk weer licht en is het tijd om Kids wakker te maken. Altijd een van de leukste momenten van de intro. Mega chagrijnige koppen waarvan af te lezen valt: waarom ging ik ook alweer mee?

Deze introductie was mijn laatste als bestuur. Of ik volgend jaar mee ga ligt natuurlijk aan de selectie. Zelfs het oud-bestuur is er niet zeker van of ze volgende jaren mee mogen helpen met de leukste activiteit van het jaar. De introductie van 2019 was een bijzondere. Hallo ik ben Ko, water of wodka, de kroegentocht, walterlympics, de vossenjacht, van alles heb ik dit jaar genoten. Lieve kids, de crew en natuurlijk mijn medebestuursleden. Iedereen heel erg bedankt voor weer een toffe intro en voor mij een heel mooi bestuursjaar.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *