CODE ROOD

door | 7 okt, 2019 | Ongecategoriseerd | 0 Reacties

Beginnen jullie alweer gewend te raken aan het school- of stageleven? Mooi, want het is ondertussen alweer oktober. De tijd waarin de pepernoten alweer twee maanden in de supermarkten liggen, de tijd waarin we al oud en nieuw plannen aan het maken zijn en de tijd waarin we moeten beginnen met vakantieplannen maken met onze vriendengroepen voor zomer 2023 (zodat iedereen eindelijk kan).

Oktober is ook de tijd waarin het bestuur opzoek gaat naar een nieuw deel. De bestuursleden die twee jaar bestuur gedraaid hebben, dragen het stokje over aan leden die het rode shirt passen en aan durven te trekken. Misschien hebben jullie het in de wandelgangen voorbij horen komen, misschien hebben jullie het van mij zelf gehoord, of misschien denk je nu: waar heb je het over? Ik ga het bestuur na een jaar verlaten. Ik merkte de laatste tijd dat ik meer tijd voor mezelf nodig heb.  Het was niet een makkelijke keuze en eerlijk gezegd zag ik het eerst niet eens als optie.

Ik heb een prachtig jaar gehad met echt een topteam. Het bewijs hiervan gaat de geschiedenisboeken in: we hebben dit jaar onze eigen introductie terug weten te halen met bloed, zweet en tranen. Dankjewel lieve Waltertjes dat jullie mij een bestuursplek toevertrouwden. Dankjewel lieve medebestuursleden voor de leerzame, gezellige en gestoorde tijd met jullie.

Voor het aankomend bestuur: zet hem op, laat zien dat jullie hartje voor Waltertje klopt zodat het hart van Waltertje blijft kloppen. Maak er een gouden jaar van. Een bestuursjaar vergt veel tijd, aandacht en energie. Dus ik waarschuw je een beetje: it’s not a piece of cake. Je hebt een vereniging in je handen en je zorgt ervoor dat het blijft draaien en blijft leven. Nouja, leven, daar hebben jullie allemaal een enorm aandeel in. Aan de andere kant: wees ook niet bang om je aan te melden voor het bestuur. Durf. Laat je mening horen! Het is een geweldige kans om zo’n ervaring op te doen. Zeker als je ondernemend bent en een grote verantwoordelijkheid aankan (en een groot hart voor Waltertje hebt natuurlijk, duh, regel nummer één), kan dit misschien wel iets voor jou zijn.

Voor nu: geniet van je thee, je biertje of je glaasje melk en relax. Of haast je voor je deadline omdat je weer eens te laat begonnen bent. Je weet wat je te doen staat. Je kan het. Doe dan?!

Lieve groetjes van mij,

Kaziwa

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *