CODE ROOD

door | 4 apr, 2020 | Code Rood | 0 Reacties

Hellohello,

Houden jullie het allemaal nog een beetje vol? Ik heb even geteld, nog ongeveer 60 dagen tot juni. Easy toch? *ugly crying*

Bestuurslid zijn in tijden van de coronacrisis is niet niks, maar wel bijna niks. Toen de maatregelen aangescherpt werden, dik twee weken geleden, begon voor ons een hele whirlwind van afspraken maken, wat gaat wél door en wat niet, veel commotie in de vereniging en vragen van alle kanten. Op dit moment is het een stuk rustiger. Mensen zijn thuis, alle activiteiten afgelast en als bestuur vergaderen we via Teams. Een prima oplossing zou je denken. En dat zou het ook zijn, als je Boy niet hebt die iedere 3 minuten ‘horen jullie mij nog?!’ roept.

Wanneer we iets willen zeggen over een bepaald onderwerp sturen we eerst een hand emoji in de groepsapp, zodat we niet met z’n allen door elkaar heen gaan praten. Ja, we leren nog wel een beetje discipline op deze manier!

De onzekerheid over de toekomst maakt het er niet leuker op, maar we houden hoop en proberen door te zetten. Het zijn ook gekke dingen waar we nu veel tijd in steken, zoals een halfjaarlijkse ALV houden, wanneer en hoe doen we dat? Online met z’n allen? Hoe moet er dan gestemd worden?
Activiteiten zoals de liftwedstrijd of het Gala der Journalistiek waren vorig jaar echt een hoogtepunt van mijn bestuursjaar, maar die zouden nu zomaar van de baan kunnen zijn. Wat hierin mogelijk is, is voor ons natuurlijk ook nog een raadsel. Maar ik houd hoop en stop stiekem soms leuke galajurkjes in mijn winkelmandje online.

Maar voor nu is het belangrijkst; stay safe, stay sane en als je tips nodig hebt voor wat je zou kunnen doen de komende 60 dagen, check vooral onze Instagram.

Wij denken aan jullie en see you soon!

 

X Elske

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *