CODE ROOD

door | 2 mei, 2020 | Code Rood | 0 Reacties

Hee chefkes en cheffinnen,

Ik mis jullie. Ik mis de willekeurige gesprekken op school, ik mis om het halve uur een ‘frisse neus’ halen, ik mis de feesten maar bovenal mis ik jullie allemaal. Stuk voor stuk geweldige mensen met prachtige verhalen en bijna altijd een goed humeur. Van de feesten tot de Uitgelicht-uitzendingen, altijd was het leuk, nu is het stil.

De laatste paar weken zaten vol met dompers: de festivalzomer en de introweek kunnen we op onze buik schrijven, we zijn tot minstens 20 mei gebonden aan thuis drinken en zowel de liftwedstrijd als het gala gaan dit schooljaar niet meer door. Vooral dat allerlaatste valt mij nog steeds heel zwaar. Ik had de meest wilde en fantastische ideeën voor het thema en de aankleding van, naar mijn mening, het mooiste Waltertjefeest van het jaar. De gedachte dat ik niet kan flaneren op onze intro doet me ook pijn, je wil niet weten hoe veel zin ik had in mezelf een week lang uit de naad werken. Toch blijf ik positief, in 2021 zorgen we allemaal weer voor de vertrouwde gezelligheid van Waltertje!

Wat deze crisis wel heel goed laat zien is hoe creatief en flexibel jullie allemaal zijn. De Activiteitencommissie biedt haar evenementen online aan, Uitgelicht heeft weer wat uitzendingen op YouTube geplaatst, de Communicatiecommissie zorgt ervoor dat wij de quarantaine doorkomen met tips en Marlies bezorgt namens Waltertje kaartjes bij verzorgingstehuizen! Jullie laten je niet kisten, blijven lachen en vinden zelfs in deze tijden genoeg manieren om elkaar te helpen, precies om deze reden heb ik anderhalf jaar geleden mijn hart verloren aan deze prachtige vereniging.

Houdoe hè

Ivo

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *