CODE ROOD

door | 30 mei, 2020 | Code Rood | 0 Reacties

Hello lieve Waltertje-leden,

Een stuk tekst over Corona met een positieve invalshoek. Kan dat? Zou je niet denken. Toch heb ik een poging gewaagd.

Langzaam gaan er steeds meer deuren in de stad weer open en begint iedereen weer iets meer te leven. Er is nog iets te veel drukte in de Diezerstraat als je het mij vraagt, maar goed. Ik ga nog niet te vroeg juichen want we zitten nog steeds in de Corona-situatie, maar stiekem knijp ik toch wel even in mijn handen als ik denk aan het moment dat ik jullie allemaal weer kan zien. Want jemig, ik mis jullie. Ik mis het dansen in het Paard, ik mis de biertjes in het Beugeltje en ik mis de oneindige potjes 30-seconds. Ik mis Waltertje.

Toch brengen dit soort gekke tijden af en toe ook mooie en interessante dingen met zich mee. Iets meer tijd om stil te staan, letterlijk en figuurlijk. Normaal gesproken plannen we elke dag van de week helemaal vol. Leren voor tentamens, feestjes in het paard, portfolio’s afmaken, vergaderingen houden, sociaal doen met iedereen, het huishouden op orde houden en ga nog maar even door. Als je stilstaat zie je soms meer dingen dan wanneer je rent en vliegt. Ikzelf heb veel nagedacht:

over nieuwe dingen, over oude dingen. Over dingen die heel goed gaan en dingen waarvan je dacht dat ze heel goed gingen. Als bestuurslid van Waltertje heb ik gezien hoe sterk de zes mensen naast mij zijn. Zelfs terwijl de meesten net half in hun bestuursrol waren gerold konden ze toch goed reageren op deze bizarre tijd. Dus even lof voor jullie jongens!

Dit geldt trouwens voor veel van jullie. Mooie mensen die hun hart voor Waltertje allemaal op een eigen manier uitdragen. Het is bijvoorbeeld terug te zien in de moeite en energie die wordt gestoken in de organisatie van een online Walter Woensdag, pubquiz of bierproeverij. De commissies die gewoon online verder draaien: jullie zijn toppers!

Heel veel liefs,

Britte Top

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *