OUT OF THE BOX: Uitgekaterd Gala der Journalistiek

door | 13 mei, 2020 | Ongecategoriseerd | 0 Reacties

20 MEI 2016

Waltertje, wat doe je me aan. Wijnvlekken in mijn jurk en bier in mijn haar. Ooit gehoord van een deftig Gala der Journalistiek? Valstrik! Dit gala was me er eentje, en dat met Frènk van der Linden als eregast! In tegenstelling tot Frits Wester nam Frènk wel iemand van zijn leeftijd mee.

 

De prijs voor de beste producties gingen naar Sven Jach en Sjors Beukeboom. Daarmee sleepte Sjors een romantische pizzadate in de wacht. Gefeliciteerd! En Armon? Die toonde zich een echte Ajacied, door glansrijk tweede te eindigen, hulde!

 

Na de prijsuitreiking werden de hoge hakken vervangen door gympen. Voor sommigen bleken herenschoenen ook te veel van het goede. We houden je liever anoniem, maar voor je imago is het beter dat je onderuit gaat op de begane grond in plaats van het podium.

 

In het rokershok was er een privé feest gaande voor VIP’s. Een niet nader te noemen persoon had de deurklink ontfutseld met als gevolg dat niemand het rokershok meer uit kon. Gelukkig was de voorraad vocht ruimschoots voldoende om niet uit te drogen door de rook.

 

Oh hee! Wie kwam daar voorbij flitsen? Jawel, het was zonder twijfel het lekkerste stuk van de avond, Almer Bootsma! De jurk combineerde prachtig met de elegante hakken. En haar blonde krullen staken er mooi bij af.

 

Na een knappe luchtgitaarsolo van Marcel D. waar helaas bewijsmateriaal van ontbreekt, werd het feest verplaatst naar het Vliegende Paard. In principe zou ik hier neer kunnen zetten, wat ik wil. Degenen die nog aanwezig waren herinneren zich toch vrijwel niets meer. Het was weer een ouderwets Paard-avondje. Armon zat rustig aan de bar zijn verdriet weg drinken, Stefan Keukenkamp heeft zijn radiostem vernaggeld en Laura Luitjes zat keurig aan het water.

 

Hoe het feest afliep laat ik liever in het midden. Menigeen bleef hard zwoegen tot sluitingstijd, met als Hawaii eindstation, zoals gebruikelijk. Good habits never die. Tot 21 juni, dan mogen jullie weer op het eindfeest!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *