CODE ROOD

door | 27 jun, 2020 | Code Rood | 0 Reacties

Hoi lieve vrienden en vriendinnen,

Houden jullie het allemaal nog een beetje vol? Het is wat hè? Ik doel voor het eerst in tijden niet op onze grote vriendin corona, maar op het bloedhete weer. Ik zit dit nu met een dikke zweetsnor te typen, maar hey mij hoor je niet klagen. De maand juli wordt toch wel mijn favo maand in 2020. Het is namelijk de laatste maand van het schooljaar en ons leven wordt stukje bij beetje normaler. En heel eerlijk: dat hebben we zo hard verdiend.

Afijn, genoeg over onze zware leventjes in deze bizarre tijden. Bestuur Top draait nog steeds. We draaien op volle toeren kan ik wel stellen. Na weken online vergaderen en uren, uren, uren naar een scherm staren, mochten we twee weken geleden ein-de-lijk weer naar onze vaste stek. Het Vliegende Paard. Nooit gedacht dat ik die muffe vergaderruimtes zo zou missen.

Waar de vergaderingen enkele maanden geleden gevuld waren met corona zus, corona zo, verandert dit met de week. Het nieuwe schooljaar en de nieuwe studenten zitten op ons te wachten en dat betekent dat wij flink aan het brainstormen zijn om tóch een soort van introductie te organiseren. Hoe gaan we dit aanpakken? Wat kan en wat kan niet?  Zoveel vragen waar we nog geen antwoord op weten. Niets is zeker, maar we moeten iets. Mochten jullie nog een supervet, slim en cool idee hebben, hit me up!!!

De alternatieve introductie is nu prioriteit nummero uno, maar dat is niet het enige wat ons bezig houdt. Het leven komt steeds meer op gang en dat betekent dat we als Waltertje steeds meer kunnen ondernemen. De evenementen komen langzamerhand terug en dat betekent dat we als vanouds gezel aan de klets kunnen met een lekker koud biertje aan de lip of in mijn geval een frisse Fanta.

Ik hoop dat jullie lekker in het park, aan het strand of in de tuin liggen te tannen, want dat mooie, zongebruinde kleurtje gaan we niet pakken in een subtropisch kuuroord dit jaar #sadlife. Iedereen alvast fijne vakantie! Geniet ervan vriendinnen!!!!

Heel veel liefde,

Fleur

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *