CODE ROOD: Elsa als algemenus

door | 17 mei, 2021 | Code Rood | 0 Reacties

Halloooo. Deze keer komt de Code Rood van mij, de algemenus!

Als algemenus ben je met heel veel verschillende dingen bezig naast je vaste taken zoals de nieuwsbrief en de website. Deze diversiteit maakt mijn functie superleuk! Ik ben de laatste tijd vooral bezig met verschillende projecten die wij als bestuur zijn gestart.

Eén project daarvan is het buddysysteem. Ik vind dit stiekem wel het leukste project. Naast veel kletsen, vind ik nieuwe mensen leren kennen namelijk geweldig. De bedoeling van het buddysysteem is om leden bij elkaar te brengen door ze te koppelen aan een lid die zij totaal niet kennen. We krijgen veel positieve reacties binnen en er zijn al hechte vriendschappen ontstaan, dus we gaan hier zeker mee door. Na elke buddymaand evalueren wij als projectgroep altijd de afgelopen ronde. Nadat deze punten zijn meegenomen, is het tijd om de enquête klaar te zetten en hieruit weer nieuwe mensen aan elkaar te koppelen.

Uiteraard kan mensen ontmoeten via een scherm niet tippen aan gewoon fysiek afspreken en bevriend raken, maar tot dit weer kan is het een goed alternatief. De aanmeldingen gaan binnenkort weer open, dus wacht niet en geef je ook op!

Nog iets leuks waar we mee bezig zijn, is de Waltertje Academy. Waltertje is natuurlijk een studievereniging en wij willen graag de studie meer terug laten komen in de vereniging. We proberen elke maand diverse workshops te organiseren met leuke gasten. Het eerste gastcollege was met politiek verslaggevers Peter Winterman en Ron Fresen. Dit heeft veel positieve reacties opgeleverd. Het hoogtepunt was toch wel Ron die zijn redactie liet zien, change my mind, wat een topper dat hij dit even voor ons deed. Binnenkort is het ook weer tijd voor een nieuw gastcollege. Voor elk gastcollege brainstormen we over personen die goed bij de aankomende workshop zouden kunnen passen, vervolgens zoeken we contact en kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Naast al deze activiteiten zijn er ook andere belangrijke dingen die eraan komen. De ALV is hier één van. Op 26 mei kun je vanaf 19:15 online aansluiten. Hiervoor zijn we nu alles aan het regelen en dit is meer werk dan je zou denken. Alle documenten moeten namelijk in orde zijn. Ik twijfel in ieder geval niet aan mijn medebestuursleden, dit komt helemaal goed! <3

Nou hey lieve mensen, dit was de Code Rood voor deze keer! Houd de socials in de gaten, want er komen veel leuke dingen aan! Ik hoop dat ik mijn enthousiasme over heb kunnen brengen en dat ik binnenkort een drankje kan drinken of een dansje mag wagen met jullie!

Groetjes thuis en veel liefs,

Elsa

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *