CODE ROZE: Frank als vertrekkend comcievoorzitter

door | 2 jul, 2021 | Code Oranje, Ongecategoriseerd | 0 Reacties

Het voelt een beetje onwennig om weer met de hele commissie bij elkaar te zijn in Het Vliegende Paard voor een vergadering. Ergens ook logisch, aangezien alle vergaderingen die ik tot nu als voorzitter heb meegemaakt online waren. In het echt kan je mensen niet muten, dus wordt er veel meer door elkaar heen gepraat. Toch heb ik het gemist. Het koude biertje tijdens de vergadering, de kelderbar zonder bereik en vooral het contact met de lieve leden van de communicatiecommissie. Ik ga jullie missen.

Want naast dat het de eerste vergadering in acht maanden tijd in real life was, was het tegelijkertijd mijn laatste vergadering. In augustus ga ik stagelopen bij Koffietijd en als alles goed gaat, ga ik daarna afstuderen. Het werd tijd om het stokje door te geven.

Als ik terugkijk op mijn tijd als voorzitter dan ben ik trots op wat we hebben bereikt met de comcie. Ik durf het c-woord bijna niet meer te noemen, maar het heeft er wel echt voor gezorgd dat we als team moesten gaan nadenken over nieuwe mogelijkheden. Niet blijven hangen in de dingen die niet meer kunnen, maar steeds vooruit blijven kijken. Zo hebben we een heel Sinterkerstjournaal in elkaar geflanst met telefoons en draaidagen met maximaal 3 personen. Om nog maar niet te beginnen over het harde werk wat er in The Masked Walter is gaan zitten. De communicatiecommissie heeft in mijn ogen altijd gedraaid om creativiteit en ik denk dat wij dat afgelopen jaar meer dan ooit hebben laten zien!

Hoewel de wereld door corona – ja daar is het woord – heeft stilgestaan, zijn wij als comcie ons blijven ontwikkelen. De Waltertje Goes Global werd Waltertje Goes Local, want naar het buitenland gaan zat er afgelopen jaar niet in. De vormgeving voor social media heeft een volledige make-over gekregen en je kan erachter komen welke Windesheim hoodie je bent! Al dat thuiswerken eiste soms zijn tol, zo ook binnen de commissie. In plaats van vasthouden aan oude rubrieken hebben we gekeken naar waar wij energie van kregen. Want hoewel het soms hard werken is, moet de comcie ook een plek blijven voor gezelligheid. En wat hebben we het gezellig gehad!

Ik ben trots op iedereen die zich afgelopen jaar heeft ingezet voor de comcie, zowel binnen de commissie als de leden die hebben geholpen met het schrijven van een Backstage of het opnemen van De 3 Picks Van etc. Ik kan niet wachten om te zien wat aankomend jaar gaat brengen. Ik heb er alle vertrouwen in!

Liefs,

Frank

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *