CODE ROOD: Annick als voorzitter

door | 30 nov, 2021 | Code Rood | 0 Reacties

Hoi leukerds,

De pepernoten maken bijna plaats voor kransjes, de kerstballen komen (gebroken) van zolder en Mariah Carey neemt langzaam de radio over: oftewel het feestseizoen is begonnen! Al voelt het soms ver weg met deze gekke halve lockdown. Maar goed, laten we er het beste van maken samen. Tevens is er wel een reden voor een klein feestje, want bestuur Götte is geboren!

Huh, ik ben voorzitter?

Bijna twee weken geleden probeerde ik met klamme handen chocola te maken van het tegelijkertijd notuleren en het beantwoorden van vragen over de koers. Dat is niet helemaal gelukt zal ik je zeggen. Ik was namelijk best nerveus en had amper door dat ik was ingestemd. Pas na een minuut of drie daalde het besef in en volgde een vertraagde knuffel met Ivo en een hoop blijdschap. Want trots ben ik ontzettend, en ik heb heel veel zin in komend jaar!

Dat komt mede door de toppers die hebben besloten samen met Elsa en mij aan de slag te gaan om te besturen. Ons clubje is een prachtige mix van oude vertrouwde leden en verse gezichten die allemaal een groot hart voor Waltertje hebben. Ondanks de lockdown doen we zoveel mogelijk om elkaar beter te leren kennen, uiteraard binnen de maatregelen. Zo komt niemand onder het maken van een persoonlijke Powerpoint of Kahoot uit en gaan we vaak genoeg zitten om te bonden met elkaar. Ik weet zeker dat we straks één team zijn, met één taak. Zo kunnen we als bestuur het meeste voor jullie betekenen.

In de startblokken

Aan taken in ieder geval geen gebrek zo vroeg in het jaar. Hoewel de nieuwe maatregelen het verenigingsleven enigszins kopje-onder drukken, is er genoeg te doen. Al is het meeste misschien wat saai en niet ontzettend zichtbaar voor jullie. We zullen ons werk zoveel mogelijk laten zien in de Code Rood.

Zo gaan we deze week een begin maken aan de kwestie introductie. Zoals jullie misschien in de koers gelezen hebben, willen wij dit jaar een IntroALV op poten zetten. De vraag is nu hoe we zoveel mogelijk informatie verzamelen over de introductie en welke toekomstgerichte scenario’s we moeten gaan uitwerken. Dit wordt een flinke kluif in de vorm van een groot dossier dat we met zijn zevenen gaan oppakken.

Op de agenda staat ook de administratie van Waltertje. Naast kennis opdoen is kennis waarborgen namelijk ook heel belangrijk. Wisten jullie dat we een krat vol met VHS-banden op X10 hebben liggen? Ik ben persoonlijk best benieuwd wat er allemaal op staat. Tot slot: op korte termijn zullen we ook een uitstapje maken naar de notaris om de statuten rechtsgeldig te maken.

Niet getreurd! Naast al dit achtergrondwerk komt er (als het kan) zeker weer een liftwedstrijd en gala aan. En natuurlijk zullen we jullie met kerst weer een glimlach bezorgen met onze kerstactie! De voorbereidingen zijn al in gang.

Ik moet er snel een eind aan breien voordat deze Code Rood nog langer (en zoetsappiger) wordt. Maar ik hoop oprecht met heel mijn hart dat wij met Waltertje een heel mooi jaar tegemoet gaan. Kom maar op met dat 2022!

Tot snel en tot vaak,

X Annick

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *