CODE ROOD: Elsa als Vicevoorzitter

door | 28 feb, 2022 | Code Rood | 0 Reacties

Hey hoi lieve leden!

Jeetje, wat gaat de tijd snel hè? Het is alweer bijna maart! Misschien voelt het ook wel zo anders omdat langzaamaan de wereld weer een stukje meer opengaat. We kunnen met elkaar drankjes doen en zelfs zoals vanouds uitgaan in het Paard. De feestjes keren weer terug en zo ook de dingen die het studentenleven leuk maken. Ik durf zelf steeds meer hoop te krijgen op positiviteit en dat geeft natuurlijk ook een fijn gevoel!

Ook merk ik dat ik zelf steeds meer groei in mijn taak als vicevoorzitter en alles eromheen wordt steeds leuker. Dit komt natuurlijk ook door de bestuursleden om mij heen en de sfeer in het bestuur zelf.  Het voelt enig om de ‘mama’ van deze mensen te kunnen zijn en een fijne, ondersteunende en verzorgende taak op mij te nemen. Vorig bestuursjaar was voor mij alles nieuw en dat vond ik soms wel wennen. Ik was meer op de achtergrond en liet het meeste over mij heen komen. Inmiddels weet ik van heel veel dingen binnen de vereniging de essentials en kan ik hier ook goed over meepraten. Ik trek in ieder geval mijn mond veel makkelijker open en ik sta veel zelfverzekerder in mijn schoenen. Bestuurslid van Waltertje zijn is een echte leerschool en ik raad het daarom ook iedereen aan. 

Er gebeurt binnen het bestuur natuurlijk altijd heel veel en er is steeds meer mogelijk. Hierdoor durven wij steeds verder te kijken naar ‘nieuwe’ ofwel ‘oude’ dingen die er georganiseerd kunnen worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de liftwedstrijd. Het enige dat ik hier nu over kan zeggen is dat we er druk mee bezig zijn… 😉

Daarnaast komt het Gala der Journalistiek er ook heel snel aan. We hebben er allemaal ontzettend veel zin in! We hebben binnen het bestuur werkgroepjes gevormd en verdelen zo de taken. Een paar van deze taken zijn bijvoorbeeld de juryleden en de awards regelen. 

Als je kans wilt maken op een van deze awards, maak dan in ieder geval in de komende twee maanden een supertoffe productie en stuur deze op zodat je misschien wel in de prijzen kan gaan vallen. How exciting!

We zijn er wel over uit dat dit gala géén thema gaat hebben, dus je kunt helemaal losgaan in je styling. 

Alle informatie hierover zal natuurlijk op de socials komen te staan, want over amper 2 maanden is het al zover. Wees er alvast op voorbereid en houdt je agenda leeg op woensdag 25 mei. 

Ik laat jullie nu nog een beetje in spanning, maar het belooft veel goeds! Geniet van het zonnige vooruitzicht en tot (heel) snel!

Liefs,

Elsa

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *