CODE ROOD: Rowan en Marije

door | 15 jun, 2022 | Code Rood | 0 Reacties

Hey lieve leden,

Marije

Het is alweer een tijd geleden dat er een Code Rood online is gekomen. De laatste paar weken zijn er zoveel dingen gebeurd! Deze willen we graag met jullie delen.

Laten we beginnen met de voorbereidingsweek voor de intro. We hebben net het eerste aantal voorbereidingen achter de rug. Het is veel werk, maar je realiseert je op zo’n moment wel waar je het voor doet: om kids een onvergetelijke tijd te geven! Maar wat komt er precies kijken bij een voorbereidingsweek?

Er zijn behoorlijk wat dingen die geregeld moeten worden: kids, crew, het programma, noem maar op. De taken worden onder alle bestuursleden verdeeld, zodat er per taak genoeg overzicht is. Iedereen is verantwoordelijk voor iets. Hier vallen bijvoorbeeld techniek, crew en draaiboek onder. In de eerste voorbereidingsweek zaten we van 10 uur tot 5 uur (of later) bij elkaar om alles te regelen. Hier is veel werk in gaan zitten, maar dit is het allemaal waard geweest. We zijn nu een stuk verder gekomen. Ik kan met trots verkondigen dat er een zeer toffe intro aankomt! Maar de details houden we nog geheim…

Gala der Journalistiek

De intro is niet het enige waar we druk mee zijn geweest. Jaarlijks vindt het gala plaats op de dag voor Hemelvaart. Zo kan je lekker losgaan zonder je druk te maken over vroeg opstaan. Dan heb je de datum, maar de rest eromheen moet wel georganiseerd worden. Er waren veel momenten dat er stress heerste, maar op het moment dat het gala bezig was… Wauw! Wat was het alle moeite waard.  Iedereen heeft volop van het Gala der Journalistiek genoten.

Dit jaar ontbrak de speciale gast en konden we het feest last minute niet meer in de zaal van onze eerste keuze houden. Ondanks de absentie van sommige elementen van dit iconische Waltertje feest, is het een geslaagde avond geworden. Daar draait het uiteindelijk om. Fouten maak je om van te leren. Dit betekent dat het volgend jaar alleen maar beter en groter terugkomt. Zet daarom woensdag 17 mei 2023 maar alvast in je agenda!

Liftwedstrijd

Misschien heb je het een en ander al gehoord of gezien over de afgelaste liftwedstrijd. We willen die situatie graag uitgebreid toelichten. Daarom volgt er spoedig nog een nieuwe Code Rood waarin het onderwerp de volledige aandacht krijgt.

Rowan

Tijdens de zomer ligt het studentenleven grotendeels stil, maar dat betekent niet dat wij dat doen. We hebben al heel veel geregeld voor de introductie, maar de puntjes moeten nog wel degelijk op de spreekwoordelijke i.

Als internus zal ik het wel iets rustiger hebben, omdat commissies niet vergaderen. Tocht blijft het contact met de commissies nauw. De Waltertje-socials blijven gevuld en we gaan spectaculair aftellen naar de intro. We gaan alle zeilen bijzetten om de Waltertje-lichting van 2022 ijzersterk te maken.

We zijn na twee coronajaren toe aan een wederopbouw, en die is met de superfeesten van afgelopen tijd in volle gang. Het Gala der Journalistiek was voor mij de bevestiging dat Waltertje niet klein te krijgen is. Voor het eerst in twee jaar was er zo’n grote groep Waltertje-leden bij elkaar en dat maakt me trots als een aap met zeven lullen. Ook de eindbarbecue belooft een knaller te worden.

In de zomer blijven we hard werken om de stijgende lijn door te zetten. Voor jullie: strijd nog even voor die laatste deadlines, maar bovenal: geniet van het mooie weer en de laatste Waltertje evenementen van dit schooljaar!

Heel veel liefs,

Bestuur Götte

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *