CODE ROOD: Amber als Secretaris

door | 18 aug, 2022 | Code Rood | 0 Reacties

Lieve Waltertje-leden,

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: ik stop met de opleiding. Dat betekent dat ik mij automatisch ook moet uitschrijven als lid van onze vereniging Waltertje. Ik zal daarom ook niet mijn bestuursjaren volmaken en daardoor vroegtijdig het bestuur verlaten. Wanneer bestuur Götte aftreedt, zal ik geen deel uitmaken van het nieuwe bestuur.

Dit jaar heb ik ontzettend veel geleerd, heel veel leuke dingen mogen doen met en voor een fantastische groep mensen. Zo begonnen we dit jaar nog vrij onzeker met de kerstactie waarbij we als bestuur gelijk samen begonnen aan 1 grote taak. We hebben achter de schermen keihard geknokt om recht te hebben op het profileringsfonds, we zijn de geschiedenis van Waltertje ingedoken om het zo in de toekomst beter te kunnen doen. We hebben van onze fouten geleerd. We hebben een gala georganiseerd, en heel erg veel kennis vergaard door in gesprek te gaan met oud-voorzitters en besturen. Ik heb van de feesten van de Actiecom mogen genieten, ik heb de uitzendingen van Uitgelicht mogen bewonderen, gelachen om de Doggybag en Zwalktalk op de socials en niet te vergeten heb ik een heel mooi jaarboek in ontvangst mogen nemen. Ik ben enorm trots op wat deze vereniging na de, sorry ik zeg het toch, dramatische coronajaren ervan heeft weten te maken.

We zijn natuurlijk nog niet klaar, laten we ons daarom focussen op de mooie dingen die nog komen. Om te beginnen gaan we een knallende intro neerzetten en de nieuwe lichting de sfeer van Waltertje laten proeven, zoals ik dat heb mogen doen!

Ik stop met de opleiding, omdat ik naast de leuke dingen die ik geleerd heb, er ook achter ben gekomen wat ik niet leuk vind. Ik heb geleerd dat de opleiding journalistiek het toch net niet helemaal is voor mij. De keuze om te stoppen met de opleiding was dan ook snel gemaakt, maar dat dit dan ook betekent dat ik weg moet bij Waltertje, deed mij die keuze toch nog eens heroverwegen. Ik heb manieren bedacht om zowel te stoppen met journalistiek en door te kunnen met Waltertje, maar helaas ging dit toch niet. Ik heb ervoor gekozen om een tussenjaar te nemen. Ik wil de wereld rondreizen, nieuwe dingen doen en in een andere omgeving zijn. Ik moet vinden wat ik wil en dit zou ik allemaal niet kunnen en niet moeten doen als er een vereniging is die op mij rekent.

Dit jaar is Waltertje echt in mijn hart gaan zitten, maar ik zit met mijn hoofd bij andere dingen.

Nogmaals: ik ben trots op jullie

Liefs,

Amber Migo

Trotse secretaris van S.V Waltertje

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *