CODE ROOD: Indy als Algemenus

door | 3 jan, 2023 | Code Rood | 0 Reacties

2022 zit er al weer op en het is mij wel het jaar geweest! Aan het einde van 2021 hadden de opleiding journalistiek en Waltertje al mijn aandacht getrokken, mede door oud-Secretaris Amber Migo, met wie ik het genoegen had om te werken in het kleine Emmen. Ik zou toen nooit hebben gedacht dat ik nu een Code Rood zou schrijven als bestuurslid van Waltertje.

Als eerstejaars student en kersvers lid van Waltertje is alles voor mij wennen geweest, maar ik heb overal erg veel plezier aan beleefd. Tijdens de introductie van Waltertje duurde het niet lang totdat mijn liefde voor Waltertje ontvlamde en werd ik door mijn Willie al snel verleid om bij de Comcie te gaan. Maar zodra ik de bestuursaanmeldingen zag, begon er toch iets aan mij te jeuken. Na een kort gesprekje met onze lieve secretaris, toenmalig Algemenus, Marije, wist ik het zeker: ik wil Algemenus worden!

Van deze keuze heb ik geen seconde spijt gehad. Hoewel de vergaderingen elke week wat lang kunnen zijn, vind ik dit erg leuk om met mijn medebestuursleden te doen. Ik heb al veel geleerd van mijn functie.

De eerste nieuwsbrief maken was spannend. Dit zou immers het eerste zijn wat de hele vereniging ziet van mij als Algemenus. Na een beetje op knopjes drukken en zien wat er zou gebeuren, had ik door hoe ik een woestaantrekkelijke nieuwsbrief kan maken. Ik ben trots op wat ik ervan heb gemaakt. In mijn eerste nieuwsbrief waren al een aantal nieuwe dingetjes te zien, zoals de Waltertje Huizenmarkt en een apart blokje voor de sponsoren. Hoewel het uitdagend is, is het toch leuk om allemaal nieuwe rubrieken te verzinnen. Ik kijk uit naar alle toevoegingen die er zullen komen.

Maar nou is een nieuwsbrief maken niet het enige wat ik als Algemenus van het puike Bestuur McGivern doe. Er zijn genoeg andere leuke dingetjes waar ik mij bezig mee houd! Zo zal het niemand ontgaan zijn dat de vereniging dit jaar 40 jaar bestaat. Dat moet gevierd worden! We zijn natuurlijk al bezig met dingen plannen voor het lustrumjaar, waar ik zelf erg hyped over ben. En niet te vergeten; de Liftwedstrijd! Nu heb ik natuurlijk nog nooit de Liftwedstrijd meegemaakt, maar ik kan niet wachten om samen met mijn medebestuursleden een prachtwedstrijd op poten te zetten, waar de Olympische Spelen u tegen mogen zeggen.

Ookal zit ik nog niet lang bij Waltertje, ik weet zeker dat ons bestuur er een mooi jaar van zal gaan maken. Een jaar geleden zou ik nooit hebben gedacht dat ik nu hier als Algemenus een Code Rood zou schrijven, uitkijkend naar mijn nieuwe leven in Zwolle. Ik kan niet wachten om te zien wat dit jaar zal brengen en hoop iedereen trots te gaan maken als de Algemenus van Waltertje.

Ik wens iedereen een geweldig 2023!

Liefs,
Algemenus Indy Greven

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *