Bestuur

Het Waltertje bestuur bestaat uit zeven leden. Zij zijn een jaar lang intensief bezig met de vereniging. Dit houdt in dat ze elke week vergaderen en constant bezig zijn met het besturen en leiden van de vereniging. Verder onderhoudt het Bestuur de verschillende externe contacten. Deze contacten zijn bijvoorbeeld het SOOZ (Studentenoverleg orgaan Zwolle), de andere studie- en studentenverenigingen en het VOZ (Verenigingen Overleg Zwolle).

Het bestuur van Waltertje komt vaak bijeen om het vastgestelde beleid uit te voeren en de dagelijkse gang van zaken te bespreken. Zij is tevens de controlerende factor binnen de vereniging. Ook organiseert het bestuur de introductie en hebben ze de algehele leiding tijdens deze intro.

Benieuwd wie er in de voorgaande besturen zaten? Klik hier.

Bestuur van 2023
Jonatan McGivern

Jonatan McGivern

Voorzitter

Na een jaar als penningmeester in bestuur Götte te hebben mogen schitteren, is Jonatan nu voorzitter van het 40ste(!!) bestuur van Waltertje. Het afgelopen jaar heeft Jonatan als penningmeester enorm mogen genieten van alles wat er bij het besturen van Waltertje komt kijken. Het enthousiasme om een nieuwe termijn aan te gaan als voorzitter is dan ook ontzettend hoog. Je vindt Jonatan overal waar bier vloeit en waar het gezellig is. Hij houdt van nieuwe mensen leren kennen dus spreek hem vooral aan!

Rowan Geleijnse

Rowan Geleijnse

Vice-voorzitter

Op een feestje mag hij zich dan doorgaans presenteren als extravert lallende paradijsvogel, in een vergadering komt zijn Drentse boerenverstand en nuchterheid als een feniks uit de as naar boven. Hij ontfermde zich vorig jaar over de commissies en nu vervult hij de rol van vicevoorzitter. Hij is met zijn ervaring een bestuurlijke steunpilaar en altijd een kritische vergadertijger. Maar waar Rowan is, wordt tussen de bedrijven door ook voldoende gelachen. Hij belooft de leden ook dit bestuursjaar te voorzien van topservice met een lach.

Marije Kruithof

Marije Kruithof

Secretaris

Als tweejarig lid van de vereniging is Marijes liefde voor Waltertje alleen maar groter geworden. Deze liefde uit ze het graagst door uren weg te tikken achter haar laptop: notulen, agenda’s, kom maar door! Als ze niet druk (en iets te luid) aan het typen is, is ze aan het dromen of aan haar derde Long Island cocktail begonnen. Wat ze ook aan het doen is, als je haar maar niet van haar werk afhoudt. Marije is altijd wel bezig met schrijven. Of het nou een artikel, de notulen of een kort verhaal is, al die woorden vormen tot een mooi geheel.

Tolunay Çoban

Tolunay Çoban

Penningmeester

Dit jaar is Tolunay de trotste penningmeester van de vereniging. Deze goedlachse jongen uit Almelo -die langer zegt dat hij opzoek is naar een kamer dan dat Soldaat van Oranje in het theater speelt- wordt gezien als een enorme stuiterbal. Het maakt niet uit waar óf wanneer, deze jongen is altijd in voor een muziekje, grapje of een theetje. Heel ervaren met boekhouden is Tolunay niet.
Die onervarenheid is niet iets waar Tolunay bang voor is. Hij wil nieuwe dingen heel snel leren en is niet bang om hulp te vragen aan zijn medebestuursleden en oud-penningmeesters

Jiske Vis

Jiske Vis

Externe Zaken

Jiske zit pas in het eerste jaar van de opleiding, maar Waltertje heeft nu al haar hart gestolen!
Deze vrolijke meid geniet van de borrels en gezelligheid en tijdens de feestjes is ze meteen op de dansvloer te vinden. Maar Jiske heeft ook zeker doorzettingsvermogen en heeft ook een serieuze kant. Ze is niet verlegen om haar mening te geven. Met haar doorzettingsvermogen, liefde voor Waltertje en gezelligheid zal Jiske zich met trots inzetten voor de vereniging dit jaar.

Kyra Delemarre

Kyra Delemarre

Interne Zaken

Sociaal, spontaan en enthousiast, met deze Brabantse is het nooit saai. Kyra is altijd in voor een borrel, kletst de oren van je kop en op een feestje staat ze binnen no-time op de bar. Maar vergis je niet, ze is ook een echt werkpaard en heeft aan doorzettingsvermogen geen gebrek. Ze geeft graag haar ongezouten mening en is niet vies van een goed gesprek. Vorig jaar heeft ze met veel plezier de rol van externus in mogen vullen en dit jaar zet ze haar sociale vaardigheden in voor alle interne communicatie van de vereniging. Ze zet daarbij eerlijkheid en toegankelijkheid altijd op de eerste plaats.

Indy Greven

Indy Greven

Algemene Zaken

Ookal zit Indy net pas bij Waltertje, maar ze heeft nu al een enorm Waltertje Hart! Deze pittige tante uit Emmen is niet vies van een drankje en een bord- en of kaartspelletje doen met vrienden. Daarnaast is Indy super creatief en houdt ze van vele verschillende vormen van handwerken, van haken tot borduren. Ook kan ze niet wachten om elke maand een mooie nieuwsbrief te maken en ze hoopt dit jaar veel van haar functie te leren.

Jonatan McGivern

Jonatan McGivern

Voorzitter

Marije Kruithof

Marije Kruithof

Secretaris

Rowan Gelijense

Rowan Gelijense

Vice-Voorzitter

Tolunay Çoban

Tolunay Çoban

Penningmeester

Jiske Vis

Jiske Vis

Externe Zaken

Kyra Delemarre

Kyra Delemarre

Interne Zaken

Indy Greven

Indy Greven

Algemene Zaken