De Commissies

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is onder leiding van voorzitter Indy Roozendal hét hart van alle activiteiten binnen Waltertje. Een club van plusminus tien leden vergadert iedere twee weken om de tofste, dikste en doldwaze activiteiten voor ons te organiseren. Zij zijn het meesterbrein achter de afterintro en menig themafeest. 

Houd jij van een biertje, gezelligheid, organiseren en FEEST: dan is dit dé commissie voor jou! Stuur een mailtje naar Indy via activiteiten@waltertje.nl.  

Communicatiecommissie

Je hoeft maar in je zoekbalk ‘Waltertje’ in te typen en alles wat je ziet is gemaakt en bedacht door deze commissie! De website, de sociale media-accounts, video’s, foto’s… De communicatiecommissie weet er wel raad mee. Onder leiding van voorzitter Lasse Arwert en zijn getalenteerde team word je non-stop op de hoogte gehouden van het laatste nieuws van Waltertje! 

Houd jij van schrijven, filmen, of monteren? Stuur dan zeker een mailtje naar Lasse via comcie@waltertje.nl

Jaarboekcommissie

Deze commissie maakt, zoals de naam al doet voorspellen, het jaarboek! De mooiste momenten van het jaar worden magistraal uitgelicht in een prachtig boek. Iets wat natuurlijk niet mag ontbreken in je studentenleven. Onder leiding van Robin Mijwaart schrijft de jaarboekcommissie de teksten, verzamelt en maakt foto’s en zij verzorgen de vormgeving van het jaarboek! 

Houd je van fotografie, design en vlotte teksten schrijven? Of heb jij te gekke ideeën voor in het jaarboek? Stuur dan een mailtje naar Robin via jaarboek@waltertje.nl.

Commissie Uitgelicht

Uitgelicht is een commissie van Waltertje die mega vette gastcolleges organiseert voor een groot publiek. Ieder jaar worden de grootste namen uit de journalistiek uitgenodigd om zo onze studenten enthousiast te maken voor het vak. Met vier grote uitzendingen op Windesheim en vier gastcolleges in de kroeg is het een druk, maar leerzaam jaar voor de eerste- en tweedejaars studenten! Onder leiding van Willem Bleijenburg leer je de fijne kneepjes van het vak door mee te helpen bij de uitzendingen. Alles wordt namelijk door ons zelf geregeld: van camera tot presentatie tot techniek. 

Bekijk Uitgelicht op Facebook of Youtube.

Aan het begin van elk schooljaar kan je je opgeven voor Uitgelicht. Dit doe je via uitgelicht@waltertje.nl. Houd zowel @sv_waltertje en @uitgelicht_tv in de gaten wanneer je je kan aanmelden.