Kortingen

Als lid van Waltertje bezorg je jezelf niet alleen onvergetelijke jaren, je komt ook nog eens goedkoper je studententijd door! Je kunt namelijk gebruik maken van meerdere toffe kortingen.
Zo hebben wij kortingspassen van:

onze stamkroeg: Het Vliegende Paard, de kroeg het Beugeltje en een pas van Knaek, die landelijk kortingen verstrekt aan studenten. 

Hieronder staan de bedrijven waarmee wij samen werken. Lees deze door voor de kortingen!

Het Vliegende Paard

Met je Paardpas krijg je korting in onze stamkroeg, beter bekend als studentencafé Het Vliegende Paard. Hier is elke avond wel wat te beleven. Van de speciaalbieravonden tot karaoke, pubquizjes en stapavonden. Maar ook overdag is het een prettige plek om in je lesboeken te duiken en een hapje te eten. Een studententijd in Zwolle zonder Het Vliegende Paard is simpelweg ondenkbaar! 

Deze korting houdt in:

  • 25% korting op bier, wijn & fris bij de bar op woensdag en donderdag tussen  21.00u en 00.00u.
  • Toegang tot exclusieve feesten van Waltertje

Daarnaast biedt het Vliegende Paard je nog veel meer:

  • Gratis huren van een vergaderruimte of feestzaal
  • Heerlijke studentenmaaltijden voor een zachte prijs

Fietsje Van den Brink

Toch te laat opgestaan voor het eerste uur? Dan kom je niet op tijd zonder een stalen ros! Hoewel Zwolle een mooie kleine stad is, is een fiets toch erg handig. Bij Fietsje Van den Brink kan je ze daarom voor een mooie prijs tweedehands kopen. En al die fietsen die weg staan te roesten in de tuin (we know) kunnen op vertoon van je Waltertjepas ook een goedkope opknapbeurt krijgen. Oftewel de plek waar jij als Waltertje lid moet zijn! 

Het Beugeltje 

Als lid van Waltertje kom je altijd wel een keer langs de verborgen parel in de binnenstad. Een mysterieuze toren met terras pal naast de gracht, waar ze met name beugels Grolsch schenken. Dit is het Beugeltje! Ook bij deze prachtige kroeg krijg jij als Waltertjelid korting op vertoon van je pas. Er worden verschillende evenementen georganiseerd in deze gezellige kroeg aan de gracht!

EarlyHarvest

Wil jij uitblinken tussen je mede journalisten? Begin dan gemakkelijk met je eigen portfolio! Je portfolio is tegelijk ook je visitekaartje en je CV. Makkelijk bij te houden en gelijk pakkend voor toekomstige samenwerkingen en opdrachten.

Bij Earlyharvest is dit gemakkelijk te regelen en krijgen studenten van Waltertje nog extra korting. Je hebt namelijk een compleet portfolio pakket voor maar €50 per jaar met eigen .nl domein. Staat natuurlijk wel zo professioneel! Daarbij krijg je ook begeleiding bij het opzetten en de nodige tips en tricks.

Neem contact op met Yvo van Earlyharvest via yvo@earlyharvest.nl of stuur een appje naar 06 24807964.

Knaek

Onbeperkt geld besparen met de app op meer dan 1.000 locaties en online. Klik hier!

Buro Ruis

Buro Ruis is dé organisator voor een onvergetelijke studentenleven in Zwolle. Van workshops tot de gaafste feestjes, zij weten hoe het moet! Benieuwd? Klik hier!